Heps! Hyvää alkanutta helmikuuta kaikille!

Olimme lauantaina 31.1. Hinnerjoella Suomen Marsuyhdistyksen(SMY) näyttelyissä. Tarkoitus oli osallistua poikien kanssa ulkomuotoluokkaan, mutta pienen väärinkäsityksen vuoksi jouduimme tyytyä Pet luokkaan. Nyt myöhemmin harmittaa tosi paljon tuo, että jouduimme luopua ulkomuoto luokasta. Siellä ois ollu niin mahtava käydä pyörähtämässä. No mutta, ei siitä sen enempää.

Pojat saivat ihan hyvät pisteet kuitenkin, vaikka sijoitusta ei kumpikaan saanut. Snorken selvisi pistein 90 ja Lagus mahtavin pistein 96!! Lisäksi Lagus sai ruokapussukan ja KuMan. Olen ihan tyytyväinen koko reissuun. :) Matkaseura oli parasta, mitä voi saada ja muidenkin marsuilla meni ihan hyvin. Kaiken huipuksi kaksi lemppari kasvattajaani sijoittuivat kasvattajaluokassa ykkös- ja kakkos sijoille! Arvatkaa vaan onko kädet ja jalat nyt kipeet, kun oon siellä hurrannu ja hyppiny. :'D Snorrin tytärkin tuli löydettyä Snoop's Tosi Ihana oli nimesä veroinen tyttö. Oli se jotenkin koominen tilanne nähä pieni tyttö naku, jolla on ihan identtiset kasvot ja pää ku Snorrilla. Mietin, että tuolta kai meidänkin Snorri näyttäisi sirona tyttönä. :)

Rex oli todella hyvä ulkomuotoluokan tuomari, tykkäsin kovasti hänen jutuistaan. Mahtavaa nähdä joskus mies tuomareitakin. Huumoria samaten löytyi ja paljon. Rex teki päivästä vähän leppoisemman ja oli hauska katsoa ja kuunnella, kun hän puhutteli marsuja. :DD Suuret kiitokset vielä matkaseuralle ja tuomareille! Oli hyvät näyttelyt ja muutenkin mukava reissu. Kiitos!

Ja näin asiasta kukkaruukkuun...

Tulevalla viikolla pitäisi hakea meidän pikkuruiset tytöt kotiin. Hertta ja Pata siellä odottavat jo kovaa vauhtia pääsyä uuteen kotiin. Pata on juuri tullut luovutusikään ja Hertta se nyt on jo sakkolihaa muutenkin. :D Ens lauantaina on sitten taas näyttelyt tulossa. Tällä kertaa lähdemme Lempäälään SGY:n järjestämään näyttelyyn gerbiilien kanssa. :) Toivottakaa onnea, kirjoitan sitten tuloksista tänne, kun kerkeän.