Meille rantautui tammikuussa Katin avustuksella oikeanpuoleinen lilac herra. :) Poitsu on viralliselta nimeltään Rare Export, mutta kutsumanimeä ei ole vielä lyöty lukkoon. Kummasti poitsua on kutsuttu Rapeksi ja Ärräpääksi näiden ensimmäisten viikkojen ajan. :D Upea ja kivan tumman värityksen omaava lilac, jolla on aivan älyttömän pörheä tupsuhäntä ja hännästä löytyy oikein kunnon harjas. Katsotaan mitä pojasta alkaa kehkeytyä, odotukset ainakin ovat korkealla. Positiivisena yllärinä taustalta sattui löytymään tutun kasvattajan upeita black kasvatteja.

Tällä hetkellä meillä siis majailee 3 urosta(voi apua miten pieni määrä! kuvitella, yksi uroslauma!) ja tarkoituksena olisi hankkia vielä jostain neljäs poitsu. Tuntuu hirveän oudolta hankkia heti pari uutta eläintä, kun Peedron poisnukkumisestakaan ei ole kovin kauaa.. Kasvatus kyllä kärsisi oleellisesti, jos nyt jättäytyisin pienellekin tauolle tai lykkäisin suunniteltuja poikueita. Nuorien uroksien pitäisi lisäksi saada runsaasti aikaa kasvaa ja kehittyä, joten eiköhän tässä sivussa nyt pari uutta palleroa jotenkin mene. :) Tein tässä kuussa aika paljon uusia hankintoja, joten nyt ei sitten hetkeen ostella yhtikäs mitään..

Jaanalta tuli hankittua 2x Gabber dunaa; n.60cm ja n. reilu 70cm. Marsuille menin tilaamaan pari paalia heinää ja kutteria, 12,5kg Altrominia ja täysin uuden häkin! Häkki tulee olemaan 2 -kerroksinen tehdasvalmisteinen häkki, jossa on ramppi kerrosten välissä, muutama lokoilupaikka, pari heinätelinettä ym kaikkea kivaa. Ajattelin nyt kerrankin panostaa oikein kunnolla ja tehdä nakuille oikein kunnon löhöpaikat ja fleecepussukat, jotka saa tarvittaessa vaihdettua ja oikein kunnolla pestyä. Rescue marsu "Töpseli" nyt sitten jäi pysyvästi meille asumaan, joten herrallekin tulee tämän uuden häkin myötä enemmän liikkumatilaa. Laitoin linnuille, marsuille, gerbiileille ja hamsulle joitain pieniä herkku- ja viriketilauksiakin tulemaan. Tehdään tästä vuodesta heti kerralla ja oikein kunnolla virikkeellinen ja toiminnan täytteinen vuosi. ;D