Yes, Miljoonasadetta on taas tullut kuunneltua oikein urakalla marraskuun kunniaksi. :D Meikä täällä hiki hatussa kokoilee Epjyn seuraavaa näyttelyluetteloa..(Näyttely muuten on jo ensi viikon loppuna eli 13.11 Kauhavalla!!) Aika mielenkiintoista hommaa, pakko myöntää. Tää on just semmonen pikkutarkka näperrys juttu, josta mä oikeesti nautin! Toivottavasti tuo Wordin tabulaattori ei alkaisi mua kovin rankomaan!(nyt kun oon vielä innostunut ja kaikki menee hyvin. :DD heh)

Hamsteri ja 5 gerbiiliä lähtee tosiaan huomenna Ouluun, Limingan näyttelyyn. Itse en paikalle valitettavasti pääse, koska olen korviani myöten hukkua koulutehtäviin yms. :( Nooh, eiköhän noistakin pääse eroon viimeistään kahden viikon kuluessa.. Ainakin toivottavasti, siihen ainakin yritän tähdätä. Kamalaa kyllä jännätä tääl kotona, että miten siellä menee.. Hamsu osallistuu sekä ulkomuotoluokkaan, että pettiin. Toivottavasti sieltä nyt liikenisi se Laatu1, että poika pääsisi rekisteriin. ;) Viime kerralla poitsu nappasi kuman, mikä oli ihan hyvä suoritus sekin! Tuosta viime kerrasta on kyllä hieman aikaa, taisi olla alkusyksyä ja hamsu on tässä ajassa kerännyt aika huomattavasti enemmän massaa, kun viimeksi tuli vähän noottia pet puolella, että saisi painaa enemmän. Gerbiileistä matkaan lähti 2 urosta ja 3 naarasta. Kaija lähti kokeilemaan onneaan ei-standardi luokkaan(kumpa saataisiin vipallekin bluelle se TS. ;)) ja loput menivät kisaamaan ihan standardeihin. Ilmoitin siis kolme lilacia(Tora, Mooni & Dere) ja yhden black piedin(Pata). Tuomari on minulle ihan uusi tuttavuus, joten en osaa yhtään sanoa, että miten hän arvostelee tämän värisiä eläimiä. Siksi ehkä jännittääkin kahta kauheammin. En tohtinut kovin montaa eläintä laittaa matkaan ihan pelkästään rahatilanteenkin vuoksi ja sitten senkin vuoksi, että edes nuo muutamat pääsisivät paikalle kisaamaan semmosista palkinnoista, mitä niille toivoisin. Turhaa siis repiä paikalle semmosia, jotka ei edes olisi täysissä näyttelykuosissa jne..

Hmm.. Kaksi gerbiilipariskuntaa asuvat tällä hetkellä yhdessä, yksi naaras on astutettuna ja kolmas pari on totutuksessa toisiinsa verkolla. Unnan kolme urospoikasta lähtivät viime la ja su uusiin koteihinsa. :) Olin hyvin tyytyväinen uusiin koteihin, jäi todella hyvä fiilis, kun tietää, että kasvatit ovat päässeet aidosti hyvään, huolehtivaan ja rakastavaan kotiin! <3 Eppu & Tikru lähtivät iltajunalla valloittamaan Tampere cityä ja Epikki muutti tuohon parin kilsan päähän sijoituskotiin. Poikaa odotti uudessa kodissa vanha kasvattini Heaven (D -poikue). Sukutauluja plärätessäni huomasin myös, että Heaven ja Epikki ovat serkuksia keskenään. :) Poikien yhteiselo alkoi kyllä heti lähteä hyvin käyntiin ilman mitään sen kummempia totutuksia. Hieman Heaven epäröi, kun pikkuinen haisi naaraalle(tuli suoraan emon luota), mutta tämä kummastelu ja kokeileva astuminenkin loppui, kun pikkuinen kertoi ärhäkästi piipaten eriävän mielipiteensä. ;) Btw sitten vielä semmoinen pikkuinfo, joka tuli yhtäkkiseltään mieleen.. Meille saapui tässä pari viikkoa sitten SSESY:n kautta reppana rescue marsu kuntoutukseen. Ajattelin tämän pohjalta käydä ilmoittautumassa 'sijaiskodiksi' kaikille pikkujyrsijöille, joita yhdistykselle tästä lähtien tulee.. Jotenkin tämän marsun kohtalo pysäytti mut ajattelemaan asioita tarkemmin ja totesin, että näin olisi hyvä tai ainakin parempi kaltoin kohdeltuja jyrskiä ajatellen.. Huomenna sitten allekirjoittamaan papruja ja esittelemään tiloja. :)