Torstai:

Näin päikkäreillä unta E -poikueesta ja sieltähän ne sitten olivatkin mun unien aikana ihan oikeesti tupsahtaneet pesään! :D
Poikasia näyttäisi vilkaisun perusteella olevan neljä tai ehkä jopa enemmän(?)
i: Carhuveljeni Coda & e: Stein un Stein
Ihan ihka ensimmäinen lilac yhdistelmä meidän gerbolassa :pinkki:

Perjantai:

Koiravahtina. Käytiin Meten kanssa lenkillä ja saunassa. Syötiin hyvin, katottiin telkkaria ja nukkumaan menokin vähän venähti.

Lauantai:

PPKJY:n näyttelyt Haapajärvellä. Lähtö aamu viideltä ja olin nukkunut vaivaiset 3h edellisyönä. Paikan päällä olin uroskanien sihteerinä, Kata tuomaroi ja Ella-Noora auttoi muuten kuskaamaan tavaroita yms. Jouduin jättämään kaksi näyttelyyn ilmoitettua gerbiiliä kotiin, koska toinen oli vielä toipumassa pari viikkoa sitten sattuneesta tappelusta ja sen aiheuttamista vammoista. Toinen taas ei oikein vaikuttanut hyvinvoivalta?? En tiedä, se oli edellisenä iltana ja sitten taas aamulla hirveän nurruisen oloinen ja karvat pystyssä, joten jätin sen varmuuden vuoksi kotiin. Lähdin siis 4 gerbiilin kera virallisiin; näistä 3/4 sai L1 ja Tora oli lilacien LKV2. Arvostelut olivat todella hyviä ja innolla jään odottamaan tuomarikommentteja. Esittelin myös blue porukan tuomarille ennen arvostelujen alkua. Lisäksi meidän hamsteri poika sai ihan hyvät arvostelut molemmista luokista ja ulkomuodosta se sitten nappasikin kunniamaininnan(KuMa)! Päivän aikana tuli ajettua n. 400km + pizzeria ja kirpparikäynnit. Kirpparilta tehtiin yhteinen löytö/ostos Katan kanssa. Jaettiin kamat puoliksi ja meikäläiselle jäi käteen mm. kaksi purkkia marsujen C -vitamiinia pelletti muodossa, pieni smart laatikko ja kaksi sinikantista kuljetusboksia.  Tämä koko satsi vain 7,50€!

Sunnuntai:

Vesivahinko... Tähän onnettomuuteen onkin sitten hyvä päättää tämä viikko..

Tässä vielä kuva näyttelybokseista. Ylimmäinen oli ainut vanha boksi omasta takaa, Haapajärven näyttelypaikalta tarttui mukaan nuo kaksi isointa kuljetuslaatikkoa(kiitos Paula!) ja oikealla sitten ovatkin nämä kaksi kirpparilöytöäni. Olin jo kauan haaveillut yhtenäisestä näyttelyboksi setistä, jossa olisi pelkästään sinikantisia bokseja useaa eri kokoa ja tämä haave sitten päätti toteutua tällä näyttelyreissulla. :)