Että semmosta oltiin järkkäämässä. Raskaan ja aikaa vievän kouluviikon aikana en kerennyt paljoakaan eläimiä trimmailla, joten mukaan lähtivät vain hamsu ja kaksi gerbiiliä. Kyllä oli heleppoa tulla ja mennä muutaman elukan kanssa, kun normaalisti mukana on puoli poppoota ja useampi kassi. Alahärmän näytsi oli tämmönen syksyn pikku näyttely, mutta toisaalta oli ihan kivakin, että oli tämmönen pienee ja kiireetön tapahtuma, niin tuomarit kerkes perehtymään kauemmin ja paremmin arvosteltaviin eläimiin ja päivän mittaan kerkes käydä juttelemassa siellä sun täällä tuttujen ihmisten kanssa. Katriina arvosteli pikkueläimet ja meillä meni mielestäni yllättävänkin hyvin! Pata sai yleiskunnosta ja luonteestaan KuMan, Dere oli LKV1 avoimissa naaraissa ja sijoittui Pet2:ksi. Hamsu pojalla meni paremmin kuin odotin! Se oli luokanvoittaja ja lisäksi myöskin Pet2! Oli mahtavaa kuulla miten tuomari ja ihmiset ylistivät hamsun pitkän karvapeitteen takuttomuutta, ehjyyttä ja puhtautta. (Jee! Olen onnistunut jossain. hehhee) Gerbiilit olivat kuulemma kaikin puolin hyvin hoidettuja ja tarkasti trimmattuja.

Kaiken kaikkiaan päivä meni todella nopeasti ja oli kivaa vaihtelua, kun pääsi kerrankin ihmisten aijoos kotia. Mentiin näyttelyistä suoraan siskon luo, syötiin hyvin ja keitettiin teetä. Luettiin yhdessä Rodentiaa ja vietettiin aikaa eläinten kanssa. Ihan parasta!

Sitten vähän gerbolan kuulumisia: Meidän pikkugerbiili Mikki(2kk3vkoa) on toipunut hyvin pari viikkoa sitten tapahtuneesta rajusta yhteen otosta. Onneksi tämä pikkuruinen tyttö sai vielä jäädä luoksemme, vaikka elämän alkutaipale onkin ollut yhtä kivikkoista ylämäkeä. Unnan ja Codan kolmoset voivat hyvin. Kaikille on nimetkin jo päätettynä, värit ovat selvät ja enää odotellaan vain sukupuolien varmistumista. Poikaset ovat toistaiseksi vielä kaikki suht saman kokoisia(isoja!! kovaäänisiä!) ja väreissäkään ei tunnu olevan paljoa eroa. Tulee varmasti olemaan vaikeaa päättää, että kuka näistä jää jatkamaan sukua jne. Jännitän tosissani, että mimmosia näistä loppu viimein mahtaa oikein tulla? Saas nähdä onko kukaan lapsenlapsista tullut Tumppiin...

Ps. Näyttelyihin saapui Komiat -lehdestä nainen kirjoittamaan juttua Epjystä! Siinä sivussa sitten kuvattiin paikan päällä olevia jyrsijöitä ja meidän Bansku (=Pata) pääsi edustamaan gerbiileitä.