Niin se joulu vaan tulla tupsahti! Onneksi saatiin sentään kunnon lumi maahan, että joulu ihan oikeasti tuntuu joululta! :D Tämä kuukauden loma koulusta ja vapaus koulutehtävistä tekee jo paljon, saan enemmän aikaa itselle ja eläimille. Kyllä tätä on nyt odotettukin jo monta kuukautta. Nyt jouluna ja uuden vuoden vaihteessa on jännät paikat monellakin tapaa. Ensinäkin meidän Pata ja Tora täyttävät aattona vuoden! 

Padan astutus on vähän jäänyt heikolle näiden useiden sattumuksien vuoksi, mutta onneksi tämäkin asia saadaan pian toiselle mallille. Pata lähtee 25.pv astutukseen lilac urokselle ja sitten jäämme jännityksellä odottelemaan mahdollista jälkikasvua. Pata tosiaan tulee sitten kotiin jatkamaan odotustaan ja synnyttämään, kun se todetaan kantavaksi. Voimme siis jäädä haaveilemaan tammi-helmikuulle lilac ja black poikasista, myös kuviolliset ovat mahdollisia. :)

Oprah sai vitamiini kuurinsa ja nyt on alkanut masu pyöristymään. Haen huomenna vaa'an lainaksi ja jäämme seurailemaan, josko neiti nyt vihdoin ja viimein jäisi kantavaksi. Toivon mukaan kaikki menisi tällä kertaa mahdollisimman hyvin. Myös Kaija ja Xuu ovat tarkkailun alla, sillä niille odotellaan myös poikueita syntyväksi ensi vuoden puolelle. Kaijalle tämä tulee olemaan viimeinen poikue ja Xuulle ensimmäinen. Olen hyvin tyytyväinen uros valintoihini näiden naaraiden kohdalla. Toivottavasti uroksilta periytyisi jotain toivottua jälkikasvulle. ;) Hyvin blue voittoisesti aloitetaan tämä tuleva vuosi 2010, mutta lilac ja black pareja olen myös aikeissa yhdistää alkuvuodesta.

Tänään muuten saapuivat kauan kaipaamani ja haaveilemani Gorm hyllyköt! Nyt enää tarvitsee odotella loppuja uusia akvaarioita ja niiden verkkokattojen/väliseinien valmistumista. Sitten gerbut pääsevätkin uusiin, uudelleen sisustettuihin akvoihin. Olen aikeissa totuttaa gerbiileistä kuusi laumaa; kaksi uros- ja neljä naaras laumaa. Saa nähdä miten tämä tulee onnistumaan, ainakin yritys on kova, jos ei muuta. :)

Gerbolaamme on myös nyt joulun tienoilla muuttamassa muutama uusi gerbiili neiti ja poika. Lisää kauniita ja komeita lilaceja ja blackejä hienoista suvuista siis odotettavissa! :D

Niin ja viimeinen uutinen(vaikkei vähäisin) meinasikin unohtua! Kuten osa varmastikin on huomannut, ovat nämä sivut alkaneet pikku hiljaa tyhjentyä.. Olen alkanut nyt joululomalla väkertämään uusia ja selvempiä kotisivuja kasvatukselleni. Sivut julkistan vasta tammikuussa, mutta tämä blogi tulee aina olemaan osa sivustojani. Tulen vast edes kirjoittamaan tänne kaikki kuulumiset.

Ei kai tässä sitten sen kummempia, rauhalliset ja ikimuistoiset joulut kaikille<3